Instagram Facebook YouTube

School- en volksfeest Lievelde: 29, 30 en 31 mei 2021

De alternatieve kermis 2021

Een normale kermis zoals we die allemaal graag willen is door de huidige maatregelen nog niet mogelijk, maar er staat goed alternatief tegenover 29 & 30 mei.

Een normale kermis zoals we die allemaal graag willen is door de huidige maatregelen nog niet mogelijk, maar er staat goed alternatief tegenover op 29 & 30 mei.

Vanaf zaterdagmiddag staat er voor de senioren een video online met een bomvol programma! Deze is te vinden op de website en kan bekeken worden vanuit de eigen vertrouwde huiskamer. Onze vraag aan jou; help je opa/oma, buurman/buurvrouw, vader of moeder met het starten van deze video. En natuurlijk mag je dan ook gezellig meekijken. 

Ook staat de zaterdag in het teken van de kinderspelen, deze wordt gehouden bij het Clubhuus en er is aan elke leeftijd gedacht! Met o.a. een interactieve muur en bubbelbal belooft het een leuke middag te worden. We vragen de ouders/verzorgers om de kinderen bij de poort af te zetten i.v.m. de coronamaatregelen.

Zaterdagavond is het dan zover; Wie van de drie?! Te bekijken via de youtube livestream. De show start om 20:00 uur, dus zorg dat je je antwoordformulier bij de hand hebt, doe mee en maak kans op die hoofdprijs; een privé concert op de zondag!

En zondag mogen de voetjes van de vloer, want dan is het tijd voor Kermis Lievelde LIVE! De show start om 13:30 uur dus zorg dat je dan geïnstalleerd bent op je oprit en laat je verrassen!

 

*houd je ten alle tijden aan de door het RIVM opgestelde regels.

 

Het weerbericht ziet er goed uit en we hopen dat jullie er allemaal een gezellig kermisweekend van gaan maken!

Kermiscomité Lievelde

 

Laat een reactie achter

terug naar boven